- -
- ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- ΠΑΙΔΙΑ
- Blog
- Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
- LISA FAULKNER
- ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ
- ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ
- ΠΡΟΪΟΝΤΑ
- τη Γεύση της Φύσης
- LISA FAULKNER
- -
- Επιλέξτε Χώρα Europe: EN Belgium: FR | NL France: FR Germany: DE Greece: GR Italy: IT Netherlands: NL Poland: PL Russia: RU Spain: ES Sweden: SE United Kingdom: EN
Πληκτρολογήστε αυτό που ψάχνετε (προϊόν, συνταγή, blog...)
Πάθος για ανανά στο γκριλ
ΥΛΙΚΑ:
• 4 φέτες ανανά (πάχους όχι μεγαλύτερο από 1 εκ.) ή 8 πολύ λεπτές φέτες
• 4 μπάλες παγωτό βανίλια
• 1 φρούτο του πάθους
• 40 γρ. λιωμένο βούτυρο
• 40 γρ. καστανή ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1)Κόψτε και τα δύο άκρα του ανανά και έπειτα αφαιρέστε τη φλούδα από ολόκληρο τον ανανά, προσπαθώντας να αφαιρέσετε όλα τα "μικρά μάτια". 2) Με ένα κοφτερό μαχαίρι, κόψτε τον ανανά σε φέτες πάχους 1 εκ. Για κάθε φέτα, αφαιρέστε τον πυρήνα (κέντρο του ανανά). Αφήστε στην άκρη τις 4 φέτες ανανά που έχετε προετοιμάσει με αυτόν τον τρόπο. 3) Με ένα πινέλο, περάστε τις φέτες ανανά με το λιωμένο βούτυρο. Πασπαλίστε κάθε πλευρά της φέτας με καστανή ζάχαρη. Ψήστε στο μπάρμπεκιου για 3 έως 4 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να καραμελώσει. 4)Κόψτε το φρούτο του πάθους στη μέση και με ένα κουτ. γλυκού βγάλτε τη σάρκα του φρούτου και βάλτε την σε ένα κεραμικό φορμάκι. 5)Γαρνιτούρα: Βάλτε μία φέτα ψημένο ανανά σε ένα πιάτο και προσθέστε μια μπάλα παγωτό στο κέντρο. Προσθέστε ένα κουτ. γλυκού φρούτο του πάθους επάνω στο παγωτό. Αν θέλετε, καλύψτε τη μπάλα παγωτό με μια λεπτή φέτα ανανά.