- -
- ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- ΠΑΙΔΙΑ
- Blog
- Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
- LISA FAULKNER
- ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ
- ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ
- ΠΡΟΪΟΝΤΑ
- τη Γεύση της Φύσης
- LISA FAULKNER
- -
- Επιλέξτε Χώρα Europe: EN Belgium: FR | NL France: FR Germany: DE Greece: GR Italy: IT Netherlands: NL Poland: PL Russia: RU Spain: ES Sweden: SE United Kingdom: EN
Πληκτρολογήστε αυτό που ψάχνετε (προϊόν, συνταγή, blog...)
ΓΚΑΣΠΑΤΣΟ ΠΕΠΟΝΙ-ΑΒΟΚΑΝΤΟ
ΥΛΙΚΑ:
• 2 φλιτζάνια ¾” ψωμί σε κύβους
• 4 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, χωρισμένο, συν περισσότερο για το γαρνίρισμα
• 4 φλιτζάνια 1" κομμάτια Del MonteⓇ Πεπόνι μελιτζάνας
•
2 Del MonteⓇ Αβοκάντο, χωρίς κουκούτσια, χωρισμένα σε δύο μέρη
• 1 αγγούρι Del MonteⓇ Αγγούρι, ξεφλουδισμένο, ξεσποριασμένο και ψιλοκομμένο
• ½ φλιτζάνι φρέσκα φύλλα βασιλικού
• 3 κουταλιές της σούπας χυμό λάιμ από Del MonteⓇ Limes
•
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
•
½ κουταλάκι του γλυκού ψιλό θαλασσινό αλάτι
• ¼ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
• ¼ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1)Προθερμάνετε το φούρνο στους 350℉. 2)Σε ένα μεγάλο ταψί ανακατέψτε τους κύβους ψωμιού με 2 κουταλιές λάδι και πασπαλίστε με αλάτι. Ψήστε, ανακατεύοντας περιστασιακά, μέχρι να ψηθούν και να γίνουν τραγανά, περίπου 15 λεπτά. 3)Ανακατέψτε στο μπλέντερ το πεπόνι, τη σάρκα από 1 αβοκάντο, το αγγούρι, τον βασιλικό, τον χυμό λάιμ, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι και τις υπόλοιπες 2 κουταλιές λάδι. Ανακατέψτε μέχρι να γίνει εντελώς λείο. 4)Αδειάστε τη σούπα σε μπολ. Κόψτε σε κύβους το υπόλοιπο αβοκάντο και χρησιμοποιήστε το για να γαρνίρετε τη σούπα μαζί με κρουτόν και λίγο ελαιόλαδο.