- -
- ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- ΠΑΙΔΙΑ
- Blog
- Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
- LISA FAULKNER
- ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ
- ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ
- ΠΡΟΪΟΝΤΑ
- τη Γεύση της Φύσης
- LISA FAULKNER
- -
- Επιλέξτε Χώρα Europe: EN Belgium: FR | NL France: FR Germany: DE Greece: GR Italy: IT Netherlands: NL Poland: PL Russia: RU Spain: ES Sweden: SE United Kingdom: EN
Πληκτρολογήστε αυτό που ψάχνετε (προϊόν, συνταγή, blog...)
ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ ΑΠΟ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ
ΥΛΙΚΑ:
• 1 μπανάνα Del Monte
• 1 αβοκάντο Del Monte
• 3 αυγά
• ½ φλιτζάνι αλεύρι καρύδας
• ½ φλιτζάνι σκόνη κακάο
• 1κουταλάκι γλυκού μαγειρική σόδα
• 1 κουταλάκι γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
• σιρόπι σφενδάμου
• κομματάκια σοκολάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1)Προθερμάνετε το φούρνο στους 180° και βουτυρώστε ένα ταψί 20x20 εκατοστών. 2)Ανακατέψτε το αβοκάντο, τη μπανάνα, το σιρόπι σφενδάμου και το εκχύλισμα βανίλιας. 3)Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε 3 αυγά, ½ φλιτζάνι αλεύρι καρύδας, ½ φλιτζάνι σκόνη κακάο, θαλασσινό αλάτι και 1 κουταλάκι γλυκού σόδα. 4)Χύστε το μείγμα μέσα στο βουτυρωμένο ταψί και πασπαλίστε τα κομματάκια σοκολάτας από πάνω. Ψήστε για 25 λεπτά, αφήστε το να κρυώσει και απολαύστε το!