1886

ΠΡΩΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ DEL MONTE ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΟΟ καφές Del Monte πρωτοεμφανίζεται ως premium blend που συσκευάζεται για το φημισμένο ξενοδοχείο Hotel Del Monte στο Μοντερέι της Καλιφόρνιας

1892

ΛΑΝΣΑΡΕΤΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΗΜΑ DEL MONTE®Η εταιρεία επεκτείνει τις εργασίες της και επιλέγει το Del Monte ως το εμπορικό σήμα της νέας σειράς κονσερβοποιημένων ροδάκινών της.

1909

ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ DEL MONTE ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΤΙΚΕΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑΣ

1996

ΛΑΝΣΑΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΝΑΝΑ DEL MONTE GOLD® EXTRA SWEET PINEAPPLEΕίναι η πρώτη νέα ποικιλία ανανά για πάνω από 15 χρόνια.

1997

ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ Τον Οκτώβριο του 1997, οι μετοχές της Fresh Del Monte Produce Inc. εισάγονται στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης με το σύμβολο FDP.

2004

ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ Η DEL MONTE FOODS EUROPEΕίναι ένας κορυφαίος παραγωγός και διανομέας έτοιμων για κατανάλωση φρούτων, λαχανικών και ροφημάτων στην Ευρώπη, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τις χώρες που ανήκαν παλαιότερα στη Σοβιετική Ένωση.

2007

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑΈνα υπερσύγχρονο εργοστάσιο φρεσκοκομμένων προϊόντων λειτουργεί στο Ντουμπάι και τροφοδοτεί τη Μέση Ανατολή με νωπά και φρεσκοκομμένα φρούτα και λαχανικά, καθώς και με εξαιρετικά φρέσκους χυμούς.

2008

ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΤΑΡΙΚΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ CARIBANAΑυξάνεται σημαντικά η παραγωγή μπανάνας με το εμπορικό σήμα Del Monte® και ανανά Del Monte Gold® Extra Sweet Pineapple από την Κεντρική Αμερική.

2014

ΞΕΚΙΝΑ Η ΜΟΝΑΔΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Με χωρητικότητα αποθήκευσης 27 τόνων μπανάνας και πρόσθετη χωρητικότητα αποθήκευσης 500 παλετών άλλων προϊόντων, όπως καρπών φυλλοβόλων δέντρων, εσπεριδοειδών και τροπικών φρούτων.

2015

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ!Η Del Monte Fresh Produce ανακοινώνει ότι τα αγροκτήματα μπανάνας της εταιρείας στη Γουατεμάλα και στην Κόστα Ρίκα, τα αγροκτήματα ανανά της στην Κόστα Ρίκα και τα αγροκτήματα και οι εγκαταστάσεις κονσερβοποιίας ανανά της εταιρείας στην Κένυα έλαβαν πιστοποίηση Αειφόρου Καλλιέργειας από την ανεξάρτητη εταιρεία πιστοποίησης SCS Global Services.

2016

ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΕΣΚΟΚΟΜΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

2017

ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΗΜΑ DEL MONTE® ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 125 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ!Επί 125 χρόνια προσφέρει τα καλύτερα, τα πιο φρέσκα, έτοιμα και επεξεργασμένα φρούτα από το αγρόκτημα στο πιάτο σας.

x