26/04/2017

Η DEL MONTE EUROPE ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ!

Η νέα ιστοσελίδα σχεδιάστηκε για να ξεναγεί τους πελάτες μας στον κόσμο της Del Monte, αφήνοντας τις γεμάτες ζωντάνια εικόνες από τις φυτείες, τους ανθρώπους και τα προϊόντα μας να έχουν τον πρώτο λόγο σε αυτήν την εμπειρία πλοήγησης. Αυτή η σύγχρονη, γεμάτη χρώμα, φιλική προς τον χρήστη διασύνδεση έχει στόχο να προβάλει την ουσία του εμπορικού σήματος Del Monte, τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων της και την προσήλωσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη.

«Αποκαλύπτουμε με υπερηφάνεια τον νέο ιστότοπό μας που θα δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες μας να ταξιδεύουν στις φυτείες της Del Monte και να ανακαλύπτουν από πού προέρχονται τα αγαπημένα τους οπωρολαχανικά», λέει η Pamela Ghinamo, Sr. Marketing Manager Ευρώπης και Αφρικής. «Εκτός από τις όμορφες εικόνες που βλέπετε μέσα από το διαδίκτυο, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε την “Ενότητα Βιωσιμότητας” όπου προσκαλούμε τους πελάτες μας να επισκεφτούν εικονικά τις φυτείες της Del Monte στην Κόστα Ρίκα και στην Κένυα. Επιπλέον, παρουσιάζουμε γευστικές και ασυνήθιστες συνταγές και χρήσιμες πληροφορίες για τα προϊόντα μας (θρεπτική αξία, διαθεσιμότητα σε κάθε αγορά κλπ.…). Στο Blog μας υπάρχει πλέον άπειρο υλικό για την αξία της Del Monte όσον αφορά στην υγεία και στον υγιεινό τρόπο ζωής».

Οι χρήστες σε όλη την Ευρώπη θα μπορούν να απολαμβάνουν το περιεχόμενο του ιστότοπου στη γλώσσα τους και θα έχουν τη δυνατότητα να μοιράζονται προϊόντα και συνταγές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλαδή στο Facebook, στο Twitter, στο Google+ και στο Pinterest.
Τέλος, οι πελάτες μπορούν επίσης να μαθαίνουν τα τελευταία νέα της Del Monte, π.χ. για την κυκλοφορία νέων προϊόντων, τοπικές εκδηλώσεις, επιτεύγματα και πολλά άλλα!
Η Del Monte προσκαλεί επισκέπτες να ανακαλύψουν τον νέο ευρωπαϊκό ιστότοπό της στο: www.delmonteeurope.com.

 

H Del Monte Fresh Produce:  

Η Del Monte Fresh Produce είναι μία από τις κορυφαίες, παγκοσμίως, καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής, εμπορίας και διανομής νωπών και φρεσκοκομμένων φρούτων και λαχανικών υψηλής ποιότητας, καθώς και μία κορυφαία εταιρεία παραγωγής και διανομής έτοιμων για κατανάλωση τροφίμων στην Ευρώπη, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τις χώρες πρώην μέλη της Σοβιετικής Ένωσης. Η Del Monte Fresh Produce εμπορεύεται τα προϊόντα της διεθνώς με το εμπορικό σήμα Del Monte®, σύμβολο καινοτομίας, ποιότητας, φρεσκάδας και αξιοπιστίας των προϊόντων για περισσότερο από έναν αιώνα.

 

x