ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ

Description:

Οι γλυκοπατάτες έχουν πολλές χρήσεις. Ψήνονται στο φούρνο ή στον ατμό, γίνονται βραστές, μαγειρεύονται στο φούρνο μικροκυμάτων, τηγανίζονται, γίνονται χυμός, πολτοποιούνται ή τρώγονται ωμές.
Αντίθετα με τις κανονικές πατάτες που είναι εδώδιμοι κόνδυλοι, οι γλυκοπατάτες είναι στην πραγματικότητα ρίζες.
Οι γλυκοπατάτες Del Monte® έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και αποτελούν καλή πηγή καλίου και βιταμίνης A.

ΑΛΛΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ:
ΜΗΛΟ ΒΕΡΙΚΟΚΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΜΠΑΝΑΝΑ ΠΕΠΟΝΙ ΚΑΝΤΑΛΟΥΠΕ ΚΕΡΑΣΙ ΚΛΗΜΕΝΤΙΝΗ ΑΓΓΟΥΡΙ ΑΝΑΝΑΣ DEL MONTE GOLD® PINEAPPLE Grape ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ ΛΕΜΟΝΙ ΜΑΝΓΚΟ ΝΕΚΤΑΡΙΝΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΑΠΑΓΙΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΑΧΛΑΔΙ ΠΙΠΕΡΙΑ ΛΩΤΟΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ PLANTAIN ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ ΠΑΤΑΤΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΜΑΡΟΥΛΙ ΜΥΡΤΙΛΟ ΡΟΔΙ ΣΜΕΟΥΡΟ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΑΝΑΝΑΣ DEL MONTE GOLD®
ΤΥΠΙΚΗ ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ (ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ 100 γραμμαρίων)::
Ενέργεια 93 kcal
Λιπαρά 0 g
εκ των οποίων κορεσμένα 0 g
Υδατάνθρακες 20 g
εκ των οποίων σάκχαρα 4.2 g
Φυτικές Ίνες 3 g
Πρωτεΐνες 1.6 g
Αλάτι 0.1 g
Βιταμίνη C 2.4 mg
x