GR

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Greek: GR

Italy: IT

Netherlands: NL

Polish: PL

Spain: ES

Sweden: SE

United Kingdom: EN

ΤΟΣΤ ΜΕ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

Μερίδες:
2

Προετοιμασία:
10 λεπτά

Χρόνος μαγειρέματος:
10 λεπτά

ΥΛΙΚΑ:

• 2 αυγά
• 2 φέτες ψωμιού ολικής άλεσης 
• 1 αβοκάντο Del Monte
• Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα για επικάλυψη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

1)Βράστε νερό σε μία κατσαρόλα (χρησιμοποιήστε αρκετό νερό ώστε να καλύψετε τα αυγά που θα βρίσκονται στον πάτο). Όταν βράσει το νερό, σβήστε τη φωτιά και βυθίστε τα αυγά στην κατσαρόλα, προσεκτικά. Σκεπάστε την κατσαρόλα και αφήστε τα αυγά να ψηθούν για 5 λεπτά (4 λεπτά για μελάτα αυγά, 4:30 λεπτά για ελαφρώς σφιχτά αυγά, 5 λεπτά ή περισσότερο για σφιχτά αυγά με μαλακούς κρόκους). 2)Όσο βράζουν τα αυγά, ψήστε τις φέτες του τοστ και κατόπιν απλώστε αβοκάντο σε κάθε μία. Όταν ετοιμαστούν τα αυγά, βγάλτε τα από το νερό με μια σπάτουλα, κρυώστε τα ξεπλένοντάς τα με κρύο νερό, ξεφλουδίστε τα και τοποθετήστε τα πάνω στα τοστ. Πασπαλίστε τα τοστ με αλάτι, πιπέρι, πάπρικα ή φρέσκα μυρωδικά.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

x