ΠΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ

Μερίδες:
4

Προετοιμασία:
5 λεπτά

Χρόνος μαγειρέματος:
10 λεπτά

ΥΛΙΚΑ:

• 4 τορτίγιες από αλεύρι
• 1 κονσέρβα Τεμαχισμένες Ντομάτες Del Monte
• 125 γρ. τυρί ρικότα
• 1 κονσέρβα καρδιές αγκινάρας (ή φρέσκιες)
• 125 γρ. τυρί μοτσαρέλα
• Φύλλα ρόκας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

1)Τοποθετήστε δύο μεγάλα ταψιά στον φούρνο και προθερμάνετε στους 220°C, με αέρα. 2)Τοποθετήστε τις τορτίγιες σε μία μεγάλη επιφάνεια εργασίας και απλώστε τις ντομάτες ομοιόμορφα πάνω σε κάθε τορτίγια. Κόψτε σε κομμάτια τις καρδιές αγκινάρας και πασπαλίστε τις πάνω στις τορτίγιες, προσθέστε τα τυριά και όποια επικάλυψη θέλετε. 3)Ψήστε στον φούρνο επί 5-7 λεπτά ώσπου να λιώσουν τα τυριά και η βάση να αποκτήσει χρυσό χρώμα και να γίνει τραγανή. Βγάλτε τις ζεστές τορτίγιες-πίτσες από το φούρνο, καλύψτε κάθε μία με μια χούφτα φύλλα ρόκας, ρίξτε λίγες σταγόνες εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου, αν σας αρέσει, και σερβίρετε.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

x