ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ, ΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟΚΑΡΔΑΜΟ

Μερίδες:
6

Προετοιμασία:
15 λεπτά

ΥΛΙΚΑ:

• Ανανάς Del Monte Gold pineapple
• 2 αβοκάντο
• 2 ματσάκια νεροκάρδαμο
• 1 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
• Για τη σάλτσα: 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, ελαιόλαδο, φρέσκος χυμός λάιμ, ½ κουταλιά σούπας κύμινο, αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

1)Θερμάνετε ένα τηγάνι. Όταν ζεσταθεί, τοποθετήστε πάνω της τις φέτες του ανανά και ψήστε τις για 3-5 λεπτά και από τις δύο πλευρές. Βγάλτε τις φέτες ανανά από το τηγάνι και κόψτε τις σε κομμάτια. 2)Ετοιμάστε τη σάλτσα: Βάλτε το σκόρδο, το ελαιόλαδο, ξίδι ή το χυμό του μοσχολέμονου, το κύμινο, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μικρό μπολ και χτυπήστε τα για να αναμειχθούν. Δοκιμάστε μήπως χρειάζεται καρύκευμα και αφήστε την. 3)Ξεφλουδίστε τα αβοκάντο και κόψτε τα σε κομμάτια. Ανακατέψτε το νεροκάρδαμο με τον ανανά, το αβοκάντο και το κόκκινο κρεμμύδι σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε τη σάλτσα. Σερβίρετε και απολαύστε την!

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

x